#OKNCat | Victòria per seguir l’escalada (4-2)

Bon triomf del primer equip, la primera de la 2a fase, davant el Shum Maçanet per 4-2, amb gols de Albert García (2), Jorge Rivero i Dani Fernández. L’equip de Xavi Nicolàs ha sumat 3 punts vitals en la lluita per la permanència.

A dalt d’esquerra a dreta: Feli Fernández, Xavi Nicolàs, Francesc Valdivia, Jorge Rivero, Roger Amores, Ferran Puig, Dani Ferrer, Josep Tudó i Toni Bonet.
A baix d’esquerra a dreta: David Aguilar, Jordi Gallart, Dani Fernández, Pau Romagosa i Albert García.

Primera part amb anar i venir per part dels dos equips. Ha obert el marcador Albert García, amb l’1-0 al 4′, neutralitzat dos minuts més tard amb l’empat del Shum (1-1).

Albert García ha fet el 2-1, el seu vuitè gol, al 9′, de nou igualat al 17′, amb el 2-2 dels selvatans.

Abans d’arribar al descans, primer xut al pal d’Albert García, i gol de Jorge Rivero al 23′, també el vuitè gol en el seu registre de gols, per avançar de nou el Piera (3-2) i tancar un primer temps trepidant.

A la represa, el Piera amb el marcador de cara, ha jugat més còmode, i ha ampliat l’electrònic amb el 4-2, gràcies al gol del capità Dani Fernández al 34′.

A partir d’aquí, i fins el final del partit, el conjunt de Xavi Nicolàs ha sabut defensar amb ungles i dents el marcador, per tornar a sumar una victòria necessària en la lluita per agafar una bona plaça de cara als play off.

HC Piera: Jordi Gallart, Dani Fernández (1), David Aguilar, Albert García (2) i Ferran Puig. – 5 inicial – També han jugat Jorge Rivero (1), Dani Ferrer i Roger Amores.