#OKNCat | Derrota en el segon partit contra el Tona (6-9)

Tocarà salvar la categoria en el Play Out de Nacional Catalana, en una definitiva sèrie que ens enfrontarà al CP Malgrat, amb el factor pista a favor. La segona derrota contra el Tona condemna al conjunt de Xavi Nicolàs a jugar-se la permanència a cara o creu.

Segona derrota consecutiva de l’HC Piera contra el Tona, en un partit on sempre s’ha anat a remolc, després d’un primer parcial de 0-2, ja al minut 6.

Roger Amores, autor de 4 gols en aquest partit, ha fet el primer pierenc al 19′, però els osonencs de nou han posat terra de per mig amb dos gols més al 19′ i 20′ (1-4).

De nou, Amores ha fet el 2-4, al 22′; resposta visitant amb el 2-5 al 23′; i abans d’arribar al descans, David Aguilar ha marcat el 3-5, marcador amb el que ha finalitzat el primer temps.

A la represa, el Piera ha sortit a remuntar el partit, de fet ho semblava amb el gol de Dani Fernández al 26′ (4-5), però dos gols més del Tona han situat el 4-7 (29′ i 33′), situació anímicament difícil per donar-li la volta, al veure la ferma reacció del rival de forma constant.

Això sí, hi hagut temps per una petita reacció verd-i-blanca, estèril, amb dos gols més de Roger Amores al 42′ i 46′ (6-7).

Restàven 4 minuts on el Piera ha buscat amb insistència forçar la pròrroga, però Tona no ha donat el seu braç a tòrcer anotant el 6-8 i 6-9 en un minut (48′) per tancar el partit i la seva salvació un any més a Nacional Catalana.

Per contra el Piera haurà de jugar-se la permanència a la categoria, com la temporada passada en la sèrie definitiva, en aquesta cas davant el CP Malgrat, amb el factor pista favorable.

Per al tècnic Xavi Nicolàs “no hi ha marge d’error, espero i desitjo que siguem capaços de sortir com la segona part davant el Tona, amb més intensitat defensiva, i amb moltes més ajudes”, L’entrenador vendrellenc ha afegit: “espero que els jugadors facin el que necessitem per guanyar aquesta eliminatòria, aquí ja no hi ha error.”

El primer partit de la sèrie, al millor de tres, serà aquest dissabte al Poliesportiu El Prat (19.30 h).

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García, Dani Ferrer, Dani Fernández (1) i David Aguilar (1) – també han jugat – Ferran Puig, Roger Amores (4) i Francesc Valdivia.