Protocol COVID-19

D’acord amb l’Ajuntament de la Vila de Piera, titular del Pavelló Municipal d’Esports ‘El Prat’, seguint les directrius fixades per les autoritats sanitàries i la Federació Catalana de Patinatge, el Hoquei Club Piera ha creat aquest protocol per donar a conèixer les mesures de seguretat i higiene adoptades per a la celebració dels partits de les competicions autoritzades.

Com a NORMES GENERALS:

Tothom ha de respectar les mesures de protecció adequades, com:

– Ús de mascareta en tot moment i en tots els espais.

– Respectar les indicacions dels responsables de les instal·lacions i del Club.

– Mantenir les distàncies de seguretat.

– Respectar els canals dels fluxos d’entrades i sortides.

– Neteja amb gel hidroalcohòlic.

EQUIPS VISITANTS:

Els equips podran estar formats per 10 jugadors i 5 tècnics (entrenadors i delegats).

Els equips visitants hauran de portar la següent documentació:

– Document de traçabilitat dels membres dels equips visitants (Anex I).

– Document de responsabilitat de declaracions signat (Anex II).

Els documents els hauran d’entregar a l’entrada al Pavelló Municipal d’Esports per poder fer el control d’accés a les instal·lacions

ACCÉS A LES INSTALACIONS ESPORTIVES:

L’accés a les instal·lacions esportives per part dels equips (local i visitant) es durà a terme pel PASSEIG DEL PRAT, 3-7

Tots els membres de cada equip entraran al pavelló de manera conjunta amb un responsable (delegat/da, entrenador/a, auxiliar que consti al Document de traçabilitat), i de manera separada de l’altre equip.

Els equips visitants hauran d’esperar a l’entrada a que el Responsable COVID l’Hoquei Club Piera els vingui a buscar per accedir a l’interior fins els vestidors.

A l’entrada hauran de passar el control de traçabilitat i es netejaran les mans amb el gel hidroalcohòlic.

VESTIDORS:

L’ús de vestidors dependrà de la disponibilitat del moment. En cas de no disposar de vestidors sempre es facilitarà una zona adequada amb les condicions sanitàries adients. 

NO es podran fer servir les dutxes.

El responsable de l’equip haurà de garantir que al finalitzar l’ús del vestidor, o zona adequada, queda en perfecte estat de neteja, essent l’últim en sortir.

DURANT EL PARTIT

Els equips utilitzaran sempre la mateixa banqueta, equip visitant a la dreta de la taula de control, i equip local a l’esquerra.

A la finalització del partit la zona de banqueta s’haurà de deixar completament buida de qualsevol tipus d’objecte o material.

Tots els jugadors/es, tècnics/ques, delegats/des hauran de dur posada la mascareta de seguretat en tot moment mentre estiguin a l’interior del Pavelló, a excepció del moment que entrin a pista.

Les banquetes es desinfectaran al descans i al finalitzar el partit

DOCUMENTACIÓ:

Normes Bàsiques: Format PDF

ANEX-I : Format PDF / Format EXCEL

ANEX-II: Format PDF / Format WORD

PÚBLIC:

En el cas que les mesures sanitàries permetin l’accés d’acompanyants, aquest hauran de seguir les següents normes i condicions:

Per tal d’assistir com a acompanyants als partits d’hoquei patins al pavelló municipal, és imprescindible inscriure’s mitjançant el corresponent formulari acceptant les normes i la declaració de responsabilitat. Sense la aquesta inscripció no es permetrà l’accés.

Per partits d’hoquei ‘base’, el número d’acompanyats serà de màxim 30 per equip. Per partits del primer equip (NACIONAL CATALANA) l’aforament pot variar en funció de l’hora del partit.

L’accés dels acompanyats es realitzarà per la porta del carrer CALDERÓN DE LA BARCA, nº 5 i es durà a terme 15 minuts abans de l’inici del partit i/o el públic del partit anterior hagi abandonat les instal·lacions.

Els acompanyants hauran de seguir en tot moment les indicacions de l’organització ocupant l’espai que els hi sigui indicat.

Un cop iniciat el partit l’accés al pavelló quedarà restringit. Tampoc es permetrà la sortida i entrada així com el lliure moviment dintre el pavelló.

Serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.

Qualsevol comportament inadequat pot representar l’expulsió de les instal·lacions.

Recomanem la no assistència a persones de risc així com infants i esperem la màxima col·laboració per tal de poder gaudir de l’hoquei patins.

FORMULARIS INCRIPCIÓ PUBLIC i ACOMPANYANTS:

Formulari inscripció partits d’Hoquei Base

Formulari inscripció partis primer equip NACIONAL CATALANA