#OKNCat | El primer partit contra el Tona s’escapa a la pròrroga (6-5)

El primer equip de l’HC Piera ha començat perdent la sèrie del Play Out a Nacional Catalana davant el Tona. Derrota en pista osonenca (6-5), en un duel que s’ha decidit a la pròrroga.

Tocarà guanyar dos partits seguits al Tona si es vol salvar la categoria per la via ràpida. L’equip de Xavi Nicolàs rebrà aquest divendres els osonencs al Pavelló del Prat (22 h), amb l’objectiu de forçar un tercer i definitiu partit, de nou a Tona (Diumenge, 18 h).

En el primer duel, el Tona s’ha endut la victòria a la pròrroga en un duel molt igualat i amb alternances al marcador, amb un Piera que ha donat la cara en tot moment, en un partit on ha estat baixa David Aguilar, per acumulació de targetes blaves.

Dani Ferrer ha obert el marcador al 3′, després d’una bona jugada col·lectiva (0-1). El Tona ha empatat el partit just abans del gol del capità Dani Fernández al 14′ (1-2).

En aquest moment, el Piera ha vist com els locals han fet un parcial de 3-0 en 5 minuts, per situar l’electrònic amb un 4-2 al minut 20.

Abans d’arribar al descans, reacció pierenca amb dos gols de Francesc Valdivia (23′ i 24′) col·locant el 4-4 al marcador.

En pocs segons de la represa, gol del Tona (5-4), en una segona part on els verd-i-blancs han seguit treballant, amb bon joc, per igualar de nou el partit. El premi ha arribat al 43′ amb el gol d’Albert García (5-5), marcador amb el que s’ha arribat a la pròrroga.

En el temps extra, de 5 minuts, el Tona ha aprofitat l’ocasió que ha tingut per situar un definitiu 6-5 i sumar el primer punt en aquesta eliminatòria.

Aquest divendres, segon partit al Pavelló El Prat (22 h) per intentar forçar un tercer i definitiu matx, i salvar la categoria. En cas de derrota, els osonencs hauran assolit la permanència, mentre que el Piera haurà de fer-ho en una següent sèrie davant el guanyador de l’eliminatòria entre el CP Malgrat i el Shum Maçanet.

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García (1), Dani Ferrer (1), Dani Fernández (1) i Ferran Puig – també han jugat – Roger Amores i Francesc Valdivia (2).