#OKNCat | Ens la jugarem a Malgrat de Mar (3-4)

La permanència a Nacional Catalana passarà aquest divendres per Malgrat de Mar en caure en el primer partit del Play Out decisiu per 3-4, després d’una tanda de llançaments de faltes directes.

El primer equip de l’HC Piera arriba una temporada més al moment decisiu de la temporada, havent de salvar el primer match ball en contra, després de perdre el primer partit de la sèrie contra el CP Malgrat.

L’enfrontament amb els maresmencs ha estat molt igualat i s’ha decidit amb faltes directes, després de l’empat a 2 al final de pròrroga.

La primera part, ha estat tan equilibrada que ha acabat sense gols (0-0), i només a la represa el partit s’ha animat una mica més.

Tot i que el conjunt visitant s’ha avançat amb un 0-2 als minuts 27 i 28, l’equip de Xavi Nicolàs ha aconseguit igualar de nou el marcador, amb dos gols de falta directa d’Albert García (35′ i 39′).

En els minuts que restaven el Piera ha tingut l’opció de voltejar l’electrònic, però al final dels 50 minuts el partit s’ha acabat amb empat 2, com també els 5 minuts extra de pròrroga (2-2).

En els llançaments de falta directa el Piera no ha estat encertat i ha perdut 1-2, fallant 3 dels 4 llançaments dels que ha disposat. Tan sols Francesc Valdivia ha transformat el seu llançament.

Al final derrota imprevisible que fa que els homes de Xavi Nicolàs hagin de guanyar el proper divendres a la pista del CP Malgrat (20.45 h) per no perdre la categoria, forçant un tercer i definitiu partit que es jugaria al Pavelló El Prat el proper diumenge (19.55 h).

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García (2), Dani Ferrer, Dani Fernández i David Aguilar – també han jugat – Ferran Puig, Roger Amores i Francesc Valdivia (1).