#OKNCat | Sense premi a Reus (6-5)

El primer equip ha debutat amb derrota a la 2a fase de la Nacional Catalana, en caure per la mínima a la pista del Reus Deportiu ‘B’ per 6-5, en un partit on l’equip de Xavi Nicolàs sempre ha anat a remolc de marcador, i on s’ha donat la cara fins el darrer minut.

El partit ja s’ha posat costa amunt després del primer gol reusenc als 15″ segons de partit (1-0), i un altre gol al minut 5 (2-0), amb Gerard de Sivatte com a protagonista, marcant 4 dels 6 gols del seu equip.

La reacció pierenca ha arribat dos minuts més tard, amb el primer gol d’Albert García, situant el 2-1 al marcador, ampliat ràpidament pels locals amb el 3-1, al 17′.

Abans d’arribar al descans, els homes de Xavier Nicolàs, han reduït de nou diferències amb el 3-2 de David Aguilar, després d’un xut llunyà de Dani Fernández. Final d’una primera part on es podia haver marxat amb el marcador a favor si Roger Amores hagués estat encertat en un xut de penal i un altra de falta directa.

Al minut 35, dues jugades seguides sense sort, que de nou podien haver situat per davant l’electrònic el Piera, amb un xut al pal d’Albert García i una falta directa que no encerta a anotar David Aguilar. Dos minuts més tard, nou gol dels reusencs, situant terra de per mig, amb el 5-3.

El Piera ha seguit donant la cara, mostrant la bona actitud de les darreres jornades, i ha fet el 5-4 al minut 40, gol de Francesc Valdivia, però de nou, un instant després gol dels roig-i-negres posant el 6-4 al marcador.

El darrer gol pierenc ha estat ja insuficient, al 49′, de penal de Ferran Puig (6-5).

Derrota, segona consecutiva, en un partit molt intens i on el Piera ha estat a un bon nivell, malgrat anar tot el partit a remolc de marcador. Avui, Jorge Rivero ha estat baixa de darrera hora per la mort d’un familiar.

El proper dissabte (19.45h), visita el Poliesportiu El Prat, el filial del Shum Maçanet, rival molt directe en la zona baixa de la classificació.

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García (1), David Aguilar (1), Dani Fernández i Dani Ferrer. – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia (1), Ferran Puig (2) i Roger Amores.