#OKNCat | El derbi és nostre (3-4)

El primer equip s’ha imposat al Capellades HC a domicili, en un derbi vibrant i que s’ha decidit en els darrers instants i gràcies a l’actuació destacadíssima del porter Pau Romagosa.

El Capellades ha marcat primer, al minut 3 (1-0), gol que ràpidament ha tingut resposta pierenca amb l’empat de David Aguilar (7′), després d’un ràpid contraatac (1-1).

Entre els minuts 11 i 12 ha aparegut el porter Pau Romagosa per aturar dos penals consecutius. Tot i això els locals han fet el 2-1 al 13′.

Abans d’arribar al descans, Albert García (22′) ha pogut empatar de nou el partit (2-2).

A la represa, altra vegada el Capellades s’ha posat per davant al marcador amb el 3-2 (29′).

En el tram final de partit, hem pogut veure el millor Piera, i gràcies a aquest domini, David Aguilar (35′), molt atent davant porteria, ha tornat a empatar el partit (3-3).

Al 36′, de nou Romagosa ha salvat l’equip aturant la desena falta capelladina.

Al 45′, gol del Piera, després d’un xut de Jorge Rivero, que David Aguilar ha tocat per situar el 3-4, fent el seu tercer gol de la tarda.

A falta de 43 segons per al final, Pau Romagosa ha aturat un altre penal, convertint-se en l’artífex de la victòria a Capellades.

Triomf clau de l’equip de Xavi Nicolàs en la seva lluita d’abandonar els quatre darrers llocs del campionat.

HC Piera: Pau Romagosa, Dani Ferrer, Jorge Rivero, David Aguilar (3) i Albert García (1) – 5 inicial – També han jugat Ferran Puig, Francesc Valdivia i Roger Amores.