#OKNCat | Baixem a 1a Catalana (6-2)

El primer equip no ha pogut superar aquest divendres el segon partit del Play Out contra el Malgrat (6-2) i ha sentenciat la temporada amb el descens de categoria.

L’HC Piera jugarà la propera temporada a 1a Catalana després de caure davant el CP Malgrat (6-2), en un partit, on fins el tram final s’han tingut opcions, però que al final l’equip de Xavi Nicolàs no ha pogut fer més per intentar sumar un triomf, que hagués forçat un tercer partit.

Després d’una primera part molt igualada, i tancada amb 0-0, ha estat a la represa on el partit s’ha mogut més.

Tot i avançar-se al marcador amb un gol de David Aguilar al 30′ (0-1), el Malgrat, en la desena falta pierenca, ha empatat al 37′ (1-1).

De nou el Piera ha aconseguit posar-se per davant amb el gol de Ferran Puig al 39′ (1-2), fet que feia pensar que es podria forçar un tercer partit.

Ha estat un simple miratge. Tot i que amb l’1-2 Pau Romagosa ha aturat una falta directa, el conjunt del Maresme, ajudat per la seva afició, ha tret el seu millor arsenal per donar-li la volta al marcador en només sis minuts amb un parcial de 5-0, situant l’electrònic amb un clar 6-2, assolint la permanència a la categoria i enviant al Piera a 1a Catalana.

La nota negativa del partit ha estat l’expulsió, amb vermella directa, de David Aguilar després de protestes reiterades cap a l’àrbitre.

D’aquesta manera es tanca una temporada complicada, on per petits detalls vam caure al grup 2 de Nacional Catalana i a partir d’aquí no s’ha pogut evitar un Play Out, on l’equip no ha pogut guanyar cap partit.

A partir d’aquest moment la junta directiva ja treballa per començar a fer el projecte de la temporada vinent, amb l’objectiu de l’ascens, i en principi amb la presència del tècnic Xavi Nicolàs a la banqueta.