#OKNCat | Lluitarem per la permànencia contra Capellades i els filials del Reus, Shum i Voltregà

El primer equip de l’HC Piera lluitarà al grup per la permanència de Nacional Catalana, un cop finalitzada la 1a fase del campionat. L’equip de Xavi Nicolàs, amb una dinàmica positiva en les 5 últimes jornades, ha acabat la primera fase amb 3 victòries, 1 empat i 1 derrota, aquesta darrera instrascendent, diumenge passat a la pista del Manlleu (3-2).

Punt final a la 1a Fase de Nacional Catalana que s’ha tancat, en una setmana frenètica, amb la derrota, instrascendent, a la pista del CP Manlleu ‘B’ (3-2) i la victòria davant el FC Barcelona ‘C’ (5-2).

Després del canvi de tècnic, la dinàmica de l’equip ha canviat substancialment, i en les darreres 5 jornades l’HC Piera ha sumat 3 victòries contra HP Tona (1-3), aquesta amb Pep Mateo encara a la banqueta, CP Congrés (2-4) i FC Barcelona (5-2); 1 empat davant el CP Malgrat (3-3); i una derrota, l’esmentada de diumenge, a la pista del CP Manlleu (5-2).

Tot i esperar fins el darrer partit de la darrera jornada la derrota del Barça ‘C’ davant el CH Vila-seca (1-1) per arrosegar els blaugranes en la lluita per la permanència i sortir d’entrada amb 11 punts, el primer equip del club iniciarà la 2a fase amb només 5 punts, els sumats contra HP Tona (3), CP Malgrat (1) i CH Vila-seca (1).

L’equip de Xavi Nicolàs es veurà les cares, a partir del 12 de febrer, i per aquest ordre al calendari, contra Reus Deportiu, Shum, Capellades HC i CP Voltregà.

Derrota intrascencent a Manlleu (3-2)

Diumenge visita a la pista del filial del Manlleu, sabent que jugaríem al grup de permanència. Sense el capità Dani Fernández, baixa mèdica els dos darrers partits, el conjunt de “Nico” va donar la cara en tot moment i podia haver-se endut els 3 punts d’Osona.

El partit es va posar de cara (9′) amb un gol de David Aguilar, 6è en 4 partits, després d’una gran assistència de Dani Ferrer (0-1).

Pocs segons després els manlleuencs li van donar la volta al marcador amb 2 gols al 9′ i 10′ per situar el 2-1. I just abans d’arribar al descans els locals van anotar el 3-1.

El Piera, lluny d’abaixar els braços, va seguir treballant intensament dins la pista i al minut 30, Albert García situava un esperançador 3-2, marcador que ja no es va moure, malgrat jugar un bon partit, amb motivació i donant la cara en tot moment.

HC Piera: Jordi Gallart, Jorge Rivero, Albert García (1), David Aguilar (1) i Dani Ferrer. – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia, Ferran Puig i Roger Amores.

Gran victòria contra el Barça C (5-2)

Dimecres en partit ajornat, triomf davant el filial del Barça, amb el desig que els blaugranes caiessin també al grup de permanència, fet que es va esvaïr en la darrera jornada.

En aquest partit el Barça es va avançar, 0-1, al minut 15′, però ràpidament David Aguilar empatava el partit, marcador amb el que es va arribar al descans.

A la represa, només començar la segona part (26′), de nou, David Aguilar feia el 2-1.

Els blaugranes tornaven a empatar el partit al 30′ (2-2), igualada desfeta per Dani Ferrer amb el 3-2, al 31′, i al 32′ amb el gol de Jorge Rivero (4-2).

En aquesta segona part vam veure els millors moments del Piera, certificat amb un altre gol de David Aguilar (41′), per situar el 5-2 final.

HC Piera: Pau Romagosa, Jorge Rivero (1), Albert García, David Aguilar (3) i Dani Ferrer (1). – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia, Ferran Puig i Roger Amores.