#OKNCat | Seguim sumant i a l’alça

Gran cap de setmana del primer equip de club sumant 4 punts, en dos partits, i que el fan abandonar el fanalet vermell de la Nacional Catalana. Aquest diumenge, gran triomf a la pista del CP Congrés (2-4), i divendres, en partit pendent, empat davant el CP Malgrat (3-3), gràcies a un gol de Francesc Valdivia a 15 segons per al final. Tercera jornada seguida sumant, amb dues victòries i un empat que fan agafar aire a l’equip dirigit per Xavier Nicolàs.

Aquest diumenge, gran partit en tots els sentits a la difícil pista del Congrés, candidat a lluitar per l’ascens de categoria, i amb la baixa en les files pierenques, per acumulació de blaves, de Jorge Rivero. El partit s’ha posat de cara ben d’hora amb el 0-1 de David Aguilar.

Amb el 0-1, l’equip de Xavi Nicolàs ha jugat molt i molt còmode i al quart d’hora de joc ja ha encarrilat el partit amb tres gols seguits de Dani Ferrer (15′ i 16′) i David Aguilar (16′) per situar un esperançador 0-4.

Abans d’arribar al descans, el porter Jordi Gallart ha començat la seva exhibició particular en el partit d’avui aturant un penal al conjunt barceloní.

La segona part ha estat molt plàcida amb un Piera jugant amb molt calma, liderat per Jordi Gallart a la porteria aturant-ho tot.

Només al darrer minut de joc, i sense temps per a més, el Congrés ha pogut perforar la porteria, amb dos gols d’Álex Martínez i Martí Ferrer, maquillant el resultat final de 2-4.

Triomf incontestable de l’HC Piera amb una absoluta millora i en creixement de cara a la segona fase del campionat.

HC Piera: Jordi Gallart, Albert García, Dani Fernández, David Aguilar (2) i Dani Ferrer (2) – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia, Ferran Puig i Roger Amores.

HC Piera 3 – CP Malgrat 3

Divendres, al Pavelló de El Prat, empat davant el CP Malgrat en un partit que es va complicar tot i l’1-0 de Jorge Rivero, al minut 6.

Els maresmencs van capgirar el marcador, primer empatant a 1 (18′), resultat amb el que es va arribar al descans, i a la represa, en un minut, situant l’1-3 (32′ i 33′).

L’HC Piera no es va venir avall i al 35′, Albert García va aconseguir el 2-3, afegint a més que el porter Pau Romagosa va ser clau en aquest moment, aconseguint aturar una falta directa (37′).

Amb l’equip de Xavier Nicolàs avocat a l’atac, sense porter i amb 5 jugadors de pista, i a falta de 15”, Francesc Valdivia aconseguia l’empat 3 després d’una assistència de David Aguilar.

Cap de setmana rodó amb 4 punts, que sumats als 3 de la pista del Tona, confirma la millora clara de l’equip.

L’HC Piera ha deixat el fanalet vermell a l’espera que es disputin els partits ajornats dels altres rivals directes, i els dos partits que resten per acabar la primera fase davant FC Barcelona ‘C’ (Dissabte 22, 19.30 h) i CP Manlleu ‘B’.

HC Piera: Pau Romagosa, Jorge Rivero (1), Dani Fernández, Albert García (1) i David Aguilar – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia (1), Ferran Puig, Dani Ferrer i Roger Amores.