#OKNCat | Reforç de luxe amb el fitxatge de David Aguilar

El primer equip ha incorporat David Aguilar, jugador amb molta experiència a OK Plata, i que reforça el conjunt de Xavier Nicolàs.

L’arribada del nou tècnic Xavier Nicolàs també ha vingut acompanyada pel fitxatge d’un reforç de luxe per al primer equip de club: David Aguilar.

David Aguilar (Sant Sadurní d’Anoia, 1992) és nou jugador de l’HC Piera, tot i que la temporada passada va penjar els patins, ha decidit tornar a les pistes i donar un cop de mà per assolir l’objectiu de mantenir la Nacional Catalana. “L’objectiu està clar” diu Aguilar “ajudar a guanyar i aportar tot el que pugui per fer crèixer els companys i l’equip”

El sadurninenc ja fa dies que s’entrena amb els seus nous companys “les sensacions són bones, hi ha molta qualitat a l’equip i moltes ganes de fer-ho bé” ha afegit el nou jugador verdi-i-blanc.

David Aguilar va sortir de les categories inferiors del CE Noia, després va fitxar pel PAS Alcoi on va estar 4 temporades i posteriorment ha jugat 5 temporades al CP Vilanova, amb un rendiment molt destacat a OK Plata, jugant 103 partits i marcant un total de 53 gols.

Experiència i veterania de David Aguilar per apuntalar l’HC Piera i afrontar amb més garanties la segona fase decisiva de Nacional Catalana.

Recull de gols de David Aguilar amb el CP Vilanova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *