#OKNCat | Reforç de luxe amb el fitxatge de David Aguilar

El primer equip ha incorporat David Aguilar, jugador amb molta experiència a OK Plata, i que reforça el conjunt de Xavier Nicolàs.

L’arribada del nou tècnic Xavier Nicolàs també ha vingut acompanyada pel fitxatge d’un reforç de luxe per al primer equip de club: David Aguilar.

David Aguilar (Sant Sadurní d’Anoia, 1992) és nou jugador de l’HC Piera, tot i que la temporada passada va penjar els patins, ha decidit tornar a les pistes i donar un cop de mà per assolir l’objectiu de mantenir la Nacional Catalana. “L’objectiu està clar” diu Aguilar “ajudar a guanyar i aportar tot el que pugui per fer crèixer els companys i l’equip”

El sadurninenc ja fa dies que s’entrena amb els seus nous companys “les sensacions són bones, hi ha molta qualitat a l’equip i moltes ganes de fer-ho bé” ha afegit el nou jugador verdi-i-blanc.

David Aguilar va sortir de les categories inferiors del CE Noia, després va fitxar pel PAS Alcoi on va estar 4 temporades i posteriorment ha jugat 5 temporades al CP Vilanova, amb un rendiment molt destacat a OK Plata, jugant 103 partits i marcant un total de 53 gols.

Experiència i veterania de David Aguilar per apuntalar l’HC Piera i afrontar amb més garanties la segona fase decisiva de Nacional Catalana.

Recull de gols de David Aguilar amb el CP Vilanova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.