#OKNCat | Xavier Nicolàs, nou tècnic del primer equip

El tècnic Xavier Nicolàs és el nou entrenador del primer equip de l’HC Piera després que el club hagi prescindit de Pep Mateo, amb el que, malgrat la darrera victòria a Tona (1-3), s’ha tancat l’any cuer de la Nacional Catalana. Amb la marxa de Mateo, també s’ha decidit prescindir del jugador Kilian Del Hoyo.

Aquest dijous ha estat presentat el tècnic Xavier Nicolàs (El Vendrell, 1977), nou tècnic del primer equip del club. L’entrenador penedesenc sempre ha estat en categories inferiors del club de la seva ciutat, on ha entrenat 21 anys. Com jugador va ser porter, també del CE Vendrell, fins els 20 anys.

La seva experiència la té acumulada en dirigir equips de formació des d’aleví i fins a 1a Catalana, amb un ascens a Nacional Catalana, l’any 2009.

En etapa formativa ha assolit el Campionat de Catalunya l’any 2016 i sotscampió d’Espanya. Xavier Nicolàs, conegut com ‘Nico’, també ha estat en el cos tècnic del Vendrell d’OK Liga, com a segon entrenador.

La junta directiva del club, que presideix Feli Fernández, ha decidit canviar d’entrenador i confiar en Xavier Nicolàs, “per redreçar la mala primera volta que ha fet l’equip en quant a resultats” amb només 2 victòries, a hores d’ara, cuer del seu grup de Nacional Catalana. El club agraeix la dedicació i esforç de Pep Mateo, i li desitja molta sort en el futur. També s’ha decidit donar la baixa al jugador Kilian Del Hoyo.

Per la seva banda, el nou tècnic Xavier Nicolàs ha manifestat: “Quan em va contactar el Piera em va agafar per sorpresa i em va fer il·lusió. Portava dos anys sense entrenar i no m’ho esperava pas. Vaig començar a mirar resultats i estadístiques i vaig decidir anar a Tona a veure últim partit. Em va sorprendre que hi havia molt de ritme i molt bona actitud dels jugadors, plantilla molt jove. L’objectiu és sumar tots els punts possibles ens aquests últims 4 partits de la fase i començar a posar els fonaments per poder competir al màxim la segona fase, i poder treure els resultats desitjats.

Amb l’arribada de Xavier Nicolàs, també aterrarà al Poliesportiu del Prat el jugador David Aguilar, procedent del CP Vilanova, i que serà presentat en els propers dies.

L’equip està de vacances nadalenques fins la primera setmana de gener on començarà a preparar el partit davant el CP Malgrat, del proper 8 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *