#OKNCat | Triomf balsàmic per tancar l’any (1-3)

El primer equip de l’HC Piera tanca l’any 2021 amb una victòria a la pista de l’HP Tona (1-3), que dóna una mica d’aire als jugadors de Pep Mateo.

Victòria molt treballada de l’HC Piera a la pista de l’HP Tona, en un partit on el conjunt de Pep Mateo ha estat més encertat que els osonencs per endur-se tres punts, més l’average particular, contra un conjunt que també podria estar al grup 2 de la segona fase.

Al minut 8, ha estat Roger Amores, golejador del Piera amb 8 gols, qui ha obert el marcador amb el 0-1, ampliat al minut 16, amb el gol de Dani Ferrer. Amb el marcador de 0-2 s’ha arribat al descans.

A la represa, el gol del Tona, al 37′, no ha inquietat els pierencs que han seguit buscant el tercer, i que ha arribat de l’stick del capità Dani Fernández, que s’ha estrenat aquesta temporada a OKNCat.

Al final, triomf per 1-3 per tancar l’any i començar a preparar, després de les festes de nadal, els quatre partits que resten per acabar la primera fase.

HC Piera: Pau Romagosa, Jorge Rivero, Roger Amores (1), Albert García i Dani Fernández (1) – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia, Ferran Puig i Dani Ferrer (1).