#OKNCat | Doble derrota en dos dies

El primer equip de l’HC Piera ha encaixat dues doloroses derrotes davant CH Vila-seca i Igualada HC ‘B’ que deixen l’equip de Pep Mateo en una situació complicada, cuers destacats de la primera fase de Nacional Catalana.

Aquest migdia, en el derbi anoienc, derrota davant el filial de l’Igualada per 2-5, confirmant el cap de setmana fatídic.

Malgrat avançar-se al marcador amb un gol de Jorge Rivero (3′), en dos minuts, 9 i 10, els igualadins han donat la volta al marcador (1-2).

Al minut 21, Roger Amores ha tornat a igualar l’electrònic (2-2), tot i que abans d’arribar al descans els de Marc Muntané, de nou, s’han situat per davant (2-3).

A la represa, el Piera no ha pogut jugar còmode, tampoc ha aprofitat les jugades a pilota aturada, i els arlequinats han sentenciat el partit amb dos gols més, fins el 2-5 final.

Setena derrota de la temporada, i l’equip de Pep Mateo segueix cuer de la categoria.

HC Piera: Jordi Gallart, Kilian Del Hoyo, Jorge Rivero (1), Albert García i Dani Fernández – 5 incicial – També han jugat Francesc Valdivia, Roger Amores (1), Ferran Puig i Dani Ferrer.

CH Vila-seca 6-1 HC Piera

Divendres a Vila-seca, en partit ajornat el seu dia, mala sortida d’inici encaixant 3 gols en 19 minuts, resultat amb el que es va arribar al descans (3-0).

A la represa, gol de Dani Ferrer (29′), situant un esperançador 3-1, però de nou va ser un miratge, perquè els tarragonins van seguir deplegant el seu joc d’atac, anotant 3 gols més fins el 6-1 final.

HC Piera: Jordi Gallart, Kilian Del Hoyo, Jorge Rivero, Albert García i Dani Fernández – 5 incicial – També han jugat Francesc Valdivia, Roger Amores, Ferran Puig i Dani Ferrer (1).