#OKNCat | Res ha sortit bé (0-6)

El primer equip de l’HC Piera no ha tingut cap opció aquest vespre al Poliesportiu del Prat i ha caigut de forma àmplia davant el CP Manlleu per 0-6.

Mal partit del conjunt de Pep Mateo, que després de la brillant victòria de fa una setmana a la pista del FC Barcelona (4-5), ha jugat el seu pitjor partit del que portem de temporada.

Res ha sortit com es preveia i tot i que al descans el marcador ha estat d’empat 0, el filial del Manlleu ha estat molt superior a la segona part.

Arriben ara 2 setmanes de descans per a l’HC Piera, que retornarà a la competició divendres 10 de desembre (21.45 h), obrint la segona volta a Nacional Catalana com a cuer, amb un sol triomf.

HC Piera: Jordi Gallart, Jorge Rivero, Albert García, Roger Amores i Dani Fernández – 5 inicial – També han jugat Ferran Puig, Kilian Del Hoyo, Dani Ferrer i Francesc Valdivia.