#OKNCat | Primera victòria de la lliga (4-5)

El primer equip ha assolit la primera victòria de la temporada en imposar-se a la pista del FC Barcelona ‘C’, en un duel trepidant, per 4-5. Amb aquest triomf l’equip de Pep Mateo ja suma 4 punts i abandona el darrer lloc de la Nacional Catalana

Foto FC Barcelona Hoquei

Partit molt emocionant amb alternances al marcador i amb un Piera molt més sencer en el tram final que en altres jornades.

A la primera part el filial del Barça ha obert el marcador molt ràpid amb l’1-0 al 2′, però la resposta del Piera ha estat immediata, gràcies a Albert García, fent l’1-1 en el el mateix minut.

Al 15′, penal a favor del Piera que transforma Jorge Rivero (1-2), i tres minuts més tard (18′), empat del nou dels blaugranes (2-2).

Abans d’arribar al descans, nou cop sobre la taula del homes de Mateo, gràcies al gol de falta directa de Kilian Del Hoyo (23′), amb una gran definició. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans (2-3).

A la segona part, el Piera ha jugat amb molta més calma que en altres jornades, afegint a més l’actuació del porter Jordi Gallart, aturant una sí, una altra també, les envestides del Barça.

Al minut 38′, ha aparegut el “killer” del Piera, Roger Amores, fent el 2-4, de falta directa. Semblava que el partit s’encarrilava prou bé però el Barça ha tornat a igualar el marcador amb dos gols en un minut (42′ i 43′), situant el 4-4.

Faltava l’espurna definitiva per tancar el marcador, amb un estel·lar Roger Amores, marcant el 4-5, el seu sisè de la lliga, per a la tranquil·litat de l’afició pierenca desplaçada al CEM Mundet.

Al final, tres punts d’or en un partit molt treballat i on el conjunt verd-i-blanc ha sabut prémer les dents en els darrers minuts per endur-se un triomf molt valuós per a la moral d’un equip necessitat d’alegries.

El proper dissabte l’HC Piera rebrà al Poliesportiu del Prat el CP Manlleu ‘B’ (20.30 h), amb l’objectiu de seguir sumant i començar a escalar posicions a la classificació de Nacional Catalana.

HC Piera: Jordi Gallart, Jorge Rivero (1), Albert García (1), Roger Amores (2) i Dani Fernández – 5 inicial – També han jugat Ferran Puig, Kilian Del Hoyo (1) i Francesc Valdivia.