#OKNCat | Remuntada i victòria a l’Ateneu!

Victòria molt treballada del nostre primer equip aquest diumenge a l’Ateneu de Sant Sadurní (4-5). Aquest és el segon triomf al campionat del homes de Raül Ramírez.

Noia Piera

El primer equip de l’HC Piera ha guanyat aquest diumenge a la pista del CE Noia B per 4-5, gràcies a una brillant segona meitat, que li ha permès remuntar el marcador i endur-se els tres punts de l’Ateneu.

El Piera, amb només una sessió d’entrenament prèvia, ha trigat força a entrar dins el partit. De fet el filial del Noia s’ha avançat 3-0, ja al minut 22, en un primer temps molt controlat pels locals.

Ha estat a la represa on ha aparegut la millor versió del Piera, i només començar la segona meitat, al 27′, Pep Vilaseca ha posat un esperançador 3-1. I així ha estat ja que al 34′, Ferran Yeste, amb un xut afortunat des de fora l’àrea ha posat el 3-2.

Un minut més tard, al 35′, i després d’una gran contraatac el capità, Marc Muntané, ha posat l’empat a 3 al marcador. En aquest moment ja es veia un Piera molt més sòlid i conjuntat, i amb la maquinària a punt per endur-se el triomf.

I així ha estat, al minut 39, de nou Marc Muntané ha posat el 3-4, i segons després, també de nou Ferran Yeste, ha fet el 3-5, només modificat al darrer minut de joc amb un darrer gol dels locals (4-5).

Amb aquesta victòria els homes de Raül Ramírez ja sumen 6 punts a la Nacional Catalana (OK Liga Bronce), després de 3 partits jugats.

L’HC Piera ja es prepara per una altra setmana de doble partit: dijous a la pista del CH Vila-seca (21h ), i dissabte rebent el FC Barcelona C (19 h).