#OKNCat | Primera derrota de la temporada

El primer equip de club ha caigut aquest dimecres a la pista del Cerdanyola CH (4-2), en la represa de la Nacional Catalana, després del confinament per la segona i tercera onada de la pandèmia del Covid.

HC Piera

Amb només un sol dia d’entrenament, a causa d’un positiu de covid a la plantilla, i amb les baixes de Marc Gumà i Nil Garreta, el conjunt de Raül Ramírez afrontava amb certa dificultat aquest enfrontament contra un equip, el del Vallès, més rodat.

El primer temps va acabar amb 1-0, gràcies a un gol dels locals aprofitant el refús d’una aturada d’Oriol Xaus després d’un penal.

A la represa, el Piera va estar millor i als 6 minuts de joc, Pep Vilaseca, va establir l’empat a 1. Va ser un miratge ja que el Cerdanyola va ampliar el marcador fins el 4-1 en el minut 39. Abans d’acabar el partit Ferran March va establir el 4-2 definitiu.

Aquesta ha estat la primera derrota de la temporada, comptant també els partits de pretemporada (4/4) i el de la primera jornada de lliga, davant el Sentmenat (5-2).

El Piera haurà d’afrontar setmanes dos partits per recuperar les jornades ajornades. La Nacional Catalana, també des d’ara OK Liga Bronce, tindrà una primera fase a una sola volta. A partir d’aquí es farà la classificació dels equips que lluitaran per l’ascens de categoria.

Els homes de Ramírez han de jugar encara davant el Noia “B”, aquest proper diumenge (11 h), Vila-seca, Barça C, Congrés i Santa Perpètua.