#OKNCat | Encaixem la segona derrota

El primer equip ha perdut aquest dijous a la pista del CH Vila-seca, 6-4, en la que és la segona derrota del campionat del conjunt de Raül Ramírez. Les imprecisions en els darrers metres i els petits detalls han condemnat al Piera a tornar del Tarragonès sense els tres punts.

El partit ja es presentava amb algunes dificultats, la poca preparació d’entrenaments, tenint setmanes amb dos partits, i la baixa de darrera hora de Pep Vilaseca, suplida en la convocatòria pel jove del filial Carles Pérez.

Tot i això el partit ha començat de cara, amb el 0-1 de Daniel Fernández, que s’estrena en el compte golejador. Cinc minuts més tard el Vila-seca ja ha pogut empatar, al 7′, i voltejar el marcador, al 9′, amb el 2-1. Els homes de Raül Ramírez han pogut reaccionar ràpidament amb dos gols seguits, al 14′, obra de Marc Muntané, i al 23′, de Joan Muntané per posar el 2-3 a l’electrònic. Abans d’arribar al descans, els locals, en un bon contraatac han pogut empatar de nou, 3-3, resultat amb el que s’ha arribat el descans.

A la represa, el Piera no ha mostrat el nivell del primer temps i ha vist com els tarragonins han ampliat el marcador fins el 6-3, al minut 40′. Encara hi hagut un darrer gol pierenc de Joan Muntané, al 49′, però insuficient per esgarrapar alguna cosa del Pavelló d’Esports de Vila-seca.

Amb aquesta derrota el Piera cau a la cinquena plaça del campionat amb 6 punts, en 4 partits disputats. Aquest dissabte, nova jornada on rebrem el FC Barcelona “C” (19 h), líder invicte de la lliga amb 15 punts, i amb la mirada també posada al proper dimarts, on rebrem el CP Congrés (21.30 h), rival directe en la lluita per estar entre els quatre primers classificats.