#OKNCat | Jugarem repesca del Play Off d’Ascens

El primer equip jugarà la repesca del Play Off d’Ascens de Nacional Catalana, davant el CE Noia, després de tancar en quarta plaça el grup 2. Tot i la derrota a la pista del CP Voltregà-Masies (7-4), l’equip de Xavi Nicolàs ha fet una segona fase excel·lent amb 5 victòries i 3 derrotes.

Abans de començar el partit a Les Masies, l’HC Piera ja sabia que seria quart classificat per l’empat del CP Malgrat a la pista del SHUM. Amb l’objectiu assolit, l’equip de Xavi Nicolàs ha afrontat el partit amb més tranquil·litat, que venia a més, precedit de la decisió del Comitè de Competició de sancionar els osonencs amb -1 punt a la classificació i derrota per 10-0, en el partit jugat a Piera, per la seva retirada abans de finalitzar l’enfrontament, per la causes conegudes.

Pel que fa al partit, on els locals tenien poc en joc, primer gol voltreganès al minut 7, neutralitzat per Albert García, segons després (1-1).

A partir d’aquí, els locals han premut l’accelerador, i amb la presència en pista de jugadors de l’equip d’OK Liga, han marcat 3 gols seguits per situar el 4-1.

Amb aquest marcador, i comptabilitzant un xut al pal de Francesc Valdvia s’ha arribat al descans (4-1).

Al primer minut de la represa, nou gol osonenc (5-1), just després gol de Ferran Puig (5-2), però seguit de nou per un altre gol dels locals (6-2).

A quatre minuts del final, dos gols pierencs de Ferran Puig i Francesc Valdivia situant el 6-4, tot i que aquesta reacció ha estat passatgera, després d’encaixar un darrer gol del Voltregà a pocs segons del final.

Tercera derrota, aquesta instracedent, per tancar la segona fase amb un bon balanç de 5-3, malgrat les baixes importants, durant molts partits, d’homes importants com Dani Fernández i Jorge Rivero.

Després de Setmana Santa, el primer equip afrontarà una eliminatòria d’anada i tornada davant el filial del CE Noia per saber quin Play off jugarem, si el d’ascens o el de permanència.

El primer partit davant el sadurninencs serà al Poliesportiu El Prat el cap de setmana del 23/24 d’abril.

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García (1), Dani Ferrer, Ferran Puig (2) i David Aguilar – també han jugat – Francesc Valdivia (1), Pau Sábado, Adrià Rossinyol, Roger Amores i Jordi Gallart.