#OKNCat | Tot obert per a l’Ateneu (4-7)

El Play Off de repesca entre l’HC Piera i el CE Noia segueix obert de cara al partit de tornada, tot i la lleugera avantatge que ha agafat el conjunt sadurninenc, després del seu triomf per 4-7.

Piera Noia

El primer equip de l’HC Piera haurà de remuntar, el proper diumenge a l’Ateneu (19 h), un marcador advers si vol classificar-se per al Play Off d’ascens.

En el partit d’anada el Noia s’ha endut la victòria amb 3 gols de marge, que caldrà neutralitzar a la seva pista. El filial ha fet un parcial de sortida de 0-5 en els primers minuts de joc, trencat pel gol d’Albert García, abans d’arribar al descans (1-5).

A la represa, els homes de Xavier Nicolàs han estat millor i han sortit disposats a eixugar la diferència. David Aguilar (27′) ha fet el 2-5, però el Noia ha tornat a reaccionar als minuts 30 i 32, situant el marcador amb un 2-7.

El Piera no ha abaixat els braços, i malgrat disposar de dos penals, errats, ha pogut reduir diferències amb els gols de Dani Fernández (38′) i Roger Amores (42′), per situar un definitiu 4-7, que tot i els 3 gols de marge, deixa les coses obertes de cara al partit de tornada.

El partit s’ha disputat al Pavelló Municipal El Prat, amb una molt bona entrada, la millor de la temporada, d’aficionats pierencs que han animat força el conjunt verd-i-blanc.

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García (1), Dani Ferrer, Dani Fernández (1) i David Aguilar (1) – també han jugat – Roger Amores (1) i Ferran Puig.