#OKNCat | La repesca del Play Off més a prop

La victòria d’aquest dissabte davant el Capellades HC (5-3) situa l’equip de Xavi Nicolàs entre els quatre primers classificats del grup 2 de Nacional Catalana, posició que ens donaria accés a la repesca per entrar al Play Off pel títol.

Fotos Raúl Guerrero

El derbi davant el Capellades HC ha tornat a caure del cantó verd-i-blanc, com el de la primera volta, en un partit treballat i on la victòria ha calgut suar-la de valent.

En el primer minut el Piera ja s’ha avançat amb el gol d’Albert García, neutralitzat pel Capellades al 4′ (1-1).

Abans d’arribar al descans (23′), segon gol pierenc, després d’una bona jugada de Ferran Puig (2-1).

A la represa, Roger Amores (29′) ha fet el 3-1, després d’un xut llunyà, i Albert García (39′) ha marcat el 4-1, coincidint amb els millors moments de joc.

Tot i això, l’equip visitant no ha donat el braç a tòrcer i ha fet dos gols, gairebé seguits, per situar el 4-3, a falta de 6 minuts per al final.

Aquest marcador no ha inquietat a l’equip de Xavi Nicolàs que a 2 minuts per al final (48′) ha marcat el definitiu 5-3, gràcies a un penal transformat per Ferran Puig.

Amb aquest triomf, segon consecutiu i molt treballat, malgrat les importants baixes de Dani Fernández i Jorge Rivero, l’HC Piera ja depèn del seu propi resultat en la darrera jornada a la pista del CP Voltregà-Masies (Dg 10-04, 18 h), per classificar-se entre els quatre primers i entrar a la repesca del Play Off pel títol.

HC Piera: Pau Romagosa, Albert García (2), Dani Ferrer, Ferran Puig (2) i David Aguilar – també han jugat – Francesc Valdivia, Pau Sábado i Roger Amores (1).