#OKNCat | Primer caixa o faixa superat

Gran victòria del primer equip davant el CP Vic (5-2) que permet forçar un tercer i definitiu partit per salvar la Nacional Catalana. L’equip de Raül Ramírez ha reaccionat, i de quina manera, al 0-1 del descans, per endur-se un triomf vital en les aspiracions de permanència.

Només li han calgut a l’HC Piera 25 minuts, els de la segona part, per aparèixer quan calia i remuntar el partit gràcies als gols de Marc Muntané (2) i Pep Vilaseca (3).

Duel que ha començat amb molta calma tensa, donat el que el Vic podia assolir la permanència en cas de victòria, i el Piera podia descendir si no empatava la sèrie. Els osonencs s’han avançat als 30 segons de partit, en una primera part on els pirencs ho han intentat de totes formes, però en aquest tram de partit no ha aparegut l’encert necessari per empatar-lo. Res a destacar dels verd-i-blancs que han marxat al descans amb un inquietant 0-1, però sabedors que si sortien a la represa amb mentalitat de remuntada, res estava perdut.

I així ha estat, en una segona meitat quasi perfecte, els pierencs han posat la màquina en marxa, i en 3 minuts han donat la volta la marcador. Al 32′ el capità Marc Muntané, a l’interior de l’àrea i a dos metres de porter vigatà, ha perforat la porteria per empatar el partit. Un minut més tard, patinant molt ràpid, Pep Vilaseca també ha afusellat la porteria del Vic per avançar-se al marcador (2-1), i al 34′, de nou Marc Muntané, de falta directa, ha establert el 3-1.

En el minut 35′, jugada clau per a la traquil·litat de tothom. L’avui porter titular de nou, Jordi Gallart, ha estat decisiu aturant una falta directa als vigatans, per a mantenir l’avantatge de 3-1.

Al 39′, ha encarrilat el partit de nou Pep Vilaseca marcant el 4-1. Tot i això el Vic ha fet de falta directa el 4-2 (47′), mentre que la sentència definitiva ha arribat al 49′, amb un altre gol del pierenc Vilaseca que ha transformat un penal que li han fet a Francesc Valdivia.

Gran victòria d’equip que permet al Piera poder jugar-se la permanència en un tercer i definitiu enfrontament aquest diumenge, a les 18 h. Caixa o faixa, però esperançats que demà torni aparèixer la millor versió pierenca, que avui al Pavelló del Prat hem vist.

Han presenciat el partit unes 200 persones que en tot moment han ajudat al Piera ha superar el primer “match ball” que teníem.

HC Piera. 5 inicial: Jordi Gallart, Joan Muntané, Ferran March, Marc Muntané (2) i Daniel Fernández. També han jugat Pep Vilaseca (3), Ferran Yeste i Francesc Valdivia.