#OKBase | Final de temporada per als filials

Punt final de temporada per als dos equips filials del club que seguiran a 2a i 3a Catalana, en una lliga estranya, on el B ha jugat per la permanència, assolida amb escreix, i el C s’ha colat al grup de l’ascens, però sense opció de poder pujar.

[2a CATALANA]

El segon equip dirigit per Oriol Marimon, i que ha assolit la permanència a la categoria, ha jugat finalment 10 partits, sumant el que es va anul·lar, per la reforma del calendari, a la pista del Casal l’Espluga (7-7). En total 4 victòries, 2 empats i 4 derrotes.

El filial ha guanyat a Casal l’Espluga (11-4), CH Vila-seca (8-1), CE Molins de Rei (11-3) i CEH Sabadell (5-4). L’altre empat ha estat en la darrera jornada a la pista del CP Manresa (6-6), mentre que les derrotes han arribat contra HP Amposta (7-3), CH Cadí (4-6), HC Alpicat (9-3) i Cambrils CH (3-0). En total 58 gols a favor i 50 en contra. *Sumem els gols de la visita a la pista del Casal Espluga (7-7).

Els jugadors que han tingut presència en algun moment, aquesta temporada, amb el primer equip de Nacional Catalana han estat Carles Pérez, Ferran Puig i Francesc Valdivia. Cal destacar també el debut amb el segon equip del porter juvenil Rubén Solorzano.

La classificació de golejadors ha estat:
19 gols: Francesc Valdivia.
8 gols: Ferran Puig i Joel Borràs.
6 gols: Carles Pérez.
5 gols: Pau Sábado.
4 gols: Isaac Bernal, Juande Fernández i Ferran Molet.

[3a CATALANA]

El tercer equip, també dirigit per Oriol Marimon, ha estat quart classificat del grup d’ascens. Ha jugat 9 partits, incloent l’anul·lat per la reforma del calendari, davant el CP Vilafranca a casa (4-5). 4 victòries i 5 derrotes ha estat el balanç del 3a Catalana.

El Piera C ha guanyat als “despatxos” el CP Vilafranca (0-3), tot i que el partit es va perdre (7-3), i a CP Calafell (8-4), CH Cadí (5-4) i CH Juneda (4-3). Les derrotes han estat davant CP Masquefa (7-6), CP Vilanova (2-10), CH Mollerussa (14-4), Lleida Llista (7-5), i l’anul·lat esmentat davant el CP Vilafranca (4-5). En total 41 gols a favor i 54 en contra.

Diferents jugadors juvenils de primer any també han tingut presència amb el tercer equip. Han debutat Joel Cuberas, Rubén Solorzano, Aaron Caballero, Daniel Sábado i Oriol Santacana. Per la seva banda Álex de Dios ha jugat un partit amistós.

La classificació de golejadors ha estat:
11 gols: Joel Borràs.
9 gols: Francesc Valdivia.
4 gols: Ferran Molet i Pau Sábado.
3 gols: Carles Pérez, Isaac Bernal i Jordi Clos.
2 gols: Ferran Puig.
1 gol: Joan Rubio i Dani Sábado.

*Ferran Molet suma els 3 gols a Vilafranca.

Classificació de golejadors conjunta dels 2 filials:
28 gols: Francesc Valdivia.
19 gols: Joel Borràs.
10 gols: Ferran Puig.
9 gols: Carles Pérez i Pau Sábado.
8 gols: Ferran Molet.
7 gols: Isaac Bernal.
4 gols: Juande Fernández.
3 gols: Jordi Clos.
1 gol: Joan Rubio i Dani Sábado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *