#OKNCat | Derrota a Vic

El primer equip de l’HC Piera ha caigut aquesta tarda a la pista del CP Vic B, per 4-2, en el primer partit del Play Out de Permanència a Nacional Catalana. El conjunt de Raül Ramírez haurà de guanyar dos partits contra els osonencs si vol mantenir la categoria.

Tocarà patir i de valent. L’HC Piera ha tornat de Vic amb una derrota que el situa al límit i amb l’obligació de guanyar, el proper dissabte, i forçar un tercer partit i definitiu, que també es jugaria a Vic.

El Piera, amb manca d’encert en jugades col·lectives, no ha sabut mantenir l’avantage de l’1-2 del descans. El Vic s’ha avançat en els primers 30 segons de partit sorprenent a l’avui porter titular Jordi Gallart.

Tot i això, el capità Marc Muntané, de penal al minut 5, i Pep Vilaseca, també de penal al 18′, han desfet l’ensurt inicial, en una primera part, en general dominada pels pierencs fins al descans.

A la represa, el Piera no ha mostrat el mateix control que a la primera meitat, i ha vist com el filial del Vic, molt més ràpid en jugades de contraatac ha situat el 4-2 al marcador, amb gols al 36′, 37′ i 40′.

La reacció no ha arribat aquesta vegada, tot i els reiterats intents dels verd-i-blancs que ho han provat de totes les maneres, topant-se amb el porter vigatà en tot moment. El més destacat d’aquests darrers minuts ha estat un xut llunyà de Pep Vilaseca, que s’ha estavellat al pal, i un penal fallat pel propi jugador pierenc.

D’aquesta manera l’equip de Raül Ramírez ha encaixat la primera derrota en aquest Play Out davant el CP Vic B, i es veu obligat a guanyar 2 partits en aquesta sèrie davant els osonencs.

El segon partit serà el proper dissabte al Pavelló del Prat (18 h), on el Piera tindrà l’obligació màxima de forçar un tercer matx, si no vol perdre la categoria dissabte mateix. Si s’empatés l’eliminatòria, la sèrie tornaria a Vic, per jugar-se un tercer i definitiu enfrontament, diumenge a les 18 h.