#OKNCat | Sense opció davant el Congrés

Derrota del primer equip davant el Congrés (2-8), en el partit ajornat de la cinquena jornada de Nacional Catalana. Amb aquesta derrota quedem amb 6 punts a la cinquena plaça, amb poques opcions de ser al grup A de la segona fase de campionat.

No ha estat un bon partit del primer equip que tot i avanaçar-se al marcador de falta directa al minut 4, ha vist com el Congrés ha imposat la major força física. Els barcelonins han assetjat la porteria d’Oriol Xaus fins que al minut 16′ han empatat el partit. A més han aconseguit ampliar la seva avantatge en quatre minuts, al 19′, 20 ‘ i 23’, per situar l’1-4 a l’electrònic del descans.

A la represa, de nou l’equip de Raül Ramírez ha marcat primer, fent el 2-4 al 28′, gràcies a un xut afortunat del capità Marc Muntané. Tot i això l’equip visitant no ha patit per mantenir la seva renda, que a més l’ha ampliat en els darrers instants per fer 4 gols més, fins el 2-8 del marcador final.

Amb aquesta derrota l’HC Piera té força complicat classificar-se per al grup A, en la segona fase de campionat. Caldrà estar pendents de marcadors de tercers i guanyar en la darrera jornada a la pista del CH Santa Perpètua (Dissabte, 18 h) per saber en quin grup jugarem en la segona fase de la Nacional Catalana.