#OKNCat | Manlleu, Voltregà, Tona i Shum rivals per al grup B

Un cop finalitzada la primera fase del campionat, amb derrota a la pista del CH Santa Perpètua (6-5), l’HC Piera ja té definits els rivals amb els que jugarà la segona fase de Nacional Catalana.

Darrer partit de la primera fase de Nacional Catalana i derrota del primer equip a la pista del CH Santa Perpètua (6-5). Després de dominar el marcador amb un 2-4, els locals van saber donar la volta a la segona part, i endur-se un triomf clau per sumar 3 punts que s’arroseguen al grup B, on jugarem, com a primer objectiu, per la permanència a la categoria.

El partit es va posar de cara amb l’1-0 de Ferran Yeste al 18′, després d’un ràpid contraatac. Al minut 24′, Joan Muntané, en aprofitar un refús d’un penal, va posar un esperançador 2-0, per un Piera que buscava la victòria i fer pujar la moral del grup. Tot i això, segons després, els locals van poder fer 1-2, resultat amb el que arribaríem al descans.

A la represa, només començar el conjunt vallesà va poder empatar el partit, 2-2, al minut 29′. La lluita però del conjunt de Raül Ramírez va continuar, i amb la millor versió pierenca, i en només 3 minuts, Pep Vilaseca, de penal, va fer el 2-3 (29′) i el 2-4 (32′).

Va ser un miratge perquè a parti d’aquí, el Santa Perpètua, amb un parcial de 4-0 en 6 minuts i amb una empenta brutal, va poder voltejar de nou l’eletrònic amb el 6-4, dilapidant la feina feta fins el moment del conjunt pierenc. Un darrer gol de Ferran March, al minut 39 (segons l’acta del partit), va poder maquillar un marcador negatiu per al Piera que només entra a la segona fase del campionat amb 3 punts, els que va assolir en la primera jornada davant l’HC Sentmenat (5-2).

La nota positiva del partit va ser el debut amb el primer equip del jove del filial, Carles Pérez. L’olesà va entrar al minut 37.

Un cop finalitzada la primera fase del campionat, i a l’espera del calendari definitiu de la Federació Catalana de Patinatge, el grup B, que definirà els equips que perdran la categoria, estarà format per CP Manlleu, CP Voltregà ‘B’, CH Vila-seca i CH Santa Perpètua amb 6 punts; HP Tona, Shum Maçanet B, HC Piera i HC Sentmenat amb 3 punts. A la segona fase, que començarà en quinze dies, només jugarem davant els osonencs Tona, Voltregà i Manlleu i el selvatà Shum.