#OKNCat | Primera derrota a Les Comes (4-3)

Sense premi a Les Comes malgrat la bona segona meitat de l’equip de Pep Mateo, que no ha pogut donar-li la volta a un 4-1 encaixat a l’inici del segon temps.

Després d’uns primers minuts amb força igualtat, el Piera s’ha avançat al marcador amb un xut llunyà de Ferran Puig (24′), situant el 0-1, marcador amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa la solvència defensiva de la primera part no s’ha repetit, i en un parcial de 4-0 en 11 minuts (del 29′ al 40′), els igualadins li han donat la volta al marcador.

Tot i anar a remolc, l’HC Piera ha seguit treballant i donant la cara fins el final. Kilian del Hoyo, amb dues faltes directes al 42′, ha reduït diferències, però el 4-3 ha estat el resultat definitiu.

Primera derrota dels verd i blancs a la Nacional Catalana, tot i les bones sensacions de l’equip, malgrat els moments de desconnexió, que aquest cop ha significat encaixar 3 gols.

El proper cap de setmana la Nacional Catalana descansa i el conjunt de Pep Mateo jugarà un amistós aquest dijous a la pista del CHP Sant Cugat (20.15 h).

HC Piera: Jordi Gallart, Dani Ferrer, Jorge Rivero, Ferran Puig (1) i Kilian Del Hoyo (2) – 5 inicial – També han jugat Roger Amores, Albert García i Francesc Valdivia.