#OKNCat | Primer punt d’un Piera amb bones sensacions

El primer equip ha debutat a la Nacional Catalana amb un empat, sumat a casa, davant el CH Vila-seca (5-5). L’equip de Pep Mateo ha deixat bones sensacions en el primer partit de campionat, després d’anar a remolc de marcador i aconseguir, a darrera hora, l’empat a 5.

A la primera part el dominador ha estat el Vila-seca, tot i el gol inicial de Kilian Del Hoyo al minut 2. Ràpidament ha reaccionat l’equip tarragoní i amb un parcial de 0-4 ha situat l’1-4 a l’electrònic, al minut 16 de partit.

Tot i això el Piera no ha abaixat els braços i amb una bona jugada Ferran Puig ha fet el 2-4. El Vila-seca ha tornat a la càrrega fent el 2-5 al 24′. Marcador inquietant, arreglat en part, després del gol de falta directa de Jorge Rivero, amb el crono a 0, just abans del descans.

Després d’ajustar més els aspectes defensius, el Piera ha jugat molt més còmode al segon temps, deixant la seva porteria a 0, gràcies també a un espectacular Pau Romagosa.

De nou Ferran Puig, al minut 40, ha tornat a veure porta, amb el 4-5, mentre que Roger Amores, a 5 minuts del final ha igualat el marcador amb un gran xut llunyà i escorat, que res ha pogut fer el porter rival.

El Piera ha pogut endur-se la victòria després d’un gol anulat, ja que de forma incompresible l’àrbitre ha preferit xiular penal, i un xut el pal de Kilian Del Hoyo.

La sensació és que el Piera, físicament millor, amb una mica més de durada del partit, s’hagués endut els 3 punts.

El proper partit de l’HC Piera serà a Les Comes davant el filial de l’Igualada, dirigit per l’excapità pierenc, Marc Muntané.

HC Piera: Pau Romagosa, Dani Fernández, Albert García, Jorge Rivero (1) i Kilian Del Hoyo (1) – 5 inicial – També han jugat Ferran Puig (2), Roger Amores (1), Dani Ferrer i Francesc Valdivia.