#OKNCat | Treballat triomf per guanyar el factor pista davant el CH Santa Perpètua

El primer equip de l’HC Piera ha superat aquest dissabte el filial del Shum Maçanet per 3-1, en un partit molt treballat i que permetrà tenir el factor pista en el play off de permanència que afrontarem davant el CH Santa Perpètua.

El conjunt de Raül Ramírez ha sumat 3 punts molt importants per tenir el factor pista en el play de descens i fer pujar la moral del grup de cara afrontar aquesta eliminatòria.

El duel davant els selvatants va ser poc vistós, amb els dos equips respectant-se en els primers instants. Tant és així que es va arribar al descans amb empat a 0, amb poques ocasions dels pierencs, i amb el porter Oriol Xaus fent intervencions de mèrit.

La represa va començar amb mal peu, amb el Shum avançant-se al marcador, 0-1 (26′), fet que podia portar el Piera als nervis que havíen sorgit en altres partits,

No va ser així ja que nou minuts més tard, al 35′, Ferran March molt atent davant porta va fer l’empat 1. El Piera sabia de la importància de la victòria i a partir d’aquest moment es va fer més fort en defensa, fins els darrers 5 minuts de partit, on si va arribar l’encert esperat.

Al minut 45, Ferran March, protagonista del matx, va fer un xut al pal, però tres minuts més tard, i de nou Ferran March, amb l’stick preparat, va fer el celebradissím 2-1.

Ja amb el Shum jugant amb 5 jugadors de pista, el Piera va poder robar la bola en defensa, perquè el capità, Marc Muntané, tanqués el partit i la victòria amb el tercer gol pierenc.

Amb aquest triomf, el quart de la temporada entre les dues fases, tanquem una lliga regular en sisena plaça del grup 2 de Nacional Catalana. Això fa que haurem de jugar el play off de permànencia a la categoria, en una elimintaòria davant el CH Santa Perpètua, al millor de tres partits. La sèrie començarà a jugar-se d’aquí a 15 dies.

El públic va poder tornar al Pavelló del Prat, després de molts mesos sense fer-ho, respectant el protocol Covid. Abans de l’inici es va guardar un minut de silenci en memòria del mític porter Carles Trullols, germà de l’exjugador de l’HC Piera, Josep Enric Trullols.

Declaracions del jugador Dani Fernández després del triomf davant el Shum.