#OKNCat | Primera victòria, al sac!

El primer equip del club ha sumat la primera victòria del Play Out de Permanència a Nacional Catalana. Els homes de Raül Ramírez s’han imposat de forma agònica al CH Santa Perpètua per un glogal de 4-3, després de superar una tanda de faltes directes. Ha tocat patir, però el primer triomf de la sèrie, al millor de 3, és per al conjunt verd-i-blanc.

Primera victòria davant el CH Santa Perpètua en el primer duel del Play Out de Permanència, en un partit on el primer equip no he perdut mai la fe de poder sumar un triomf, que l’avança en la lluita per mantenir-se a la categoria.

El partit ja es preveia difícil, després de veure el duel jugat a la pista del CH Santa Perpètua, en lliga regular, amb victòria per als vallesans. A més el Piera segueix amb les baixes de Marc Gumà, encara no recuperat de la seva lesió, ni tampoc Nil Garreta, i amb el capità Marc Muntané sense estar al 100%.

Tocava treballar de valent, i més quan els visitants es van avançar al marcador, 0-1, al minut 7 de partit. Tot i això, tres minuts més tard, un esplèndid Ferran March, empatava l’enfrontament (1-1).

Al minut 15, també va aparèixer un altre dels homes destacats el porter Oriol Xaus, aturant un penal, tot i que un minut després, el Santa Perpètua va fer l’1-2.

Ràpidament, nova reacció pierenca, amb el gol de l’empat de Pep Vilaseca, amb assistència de Ferran March, per col·locar el 2-2, resultat amb el que es va arribar al descans.

La represa va ser molt més ensopida, sense cap gol, i molt poques ocasions. Els dos equips es respectàven massa, amb la por de poder perdre el primer partit. Amb el 2-2 es van acabar el 50 minuts de joc per anar cap a la pròrroga.

En els 5 minuts extra, més del mateix, i això que els dos equips tenien 9 faltes comeses cadascun. Un xut al pal de Pep Vilaseca va ser el més destacat de la pròrroga. Tot quedava en mans de l’encert d’uns i altres en una fatídica tanda de faltes directes.

En aquí, el porter Oriol Xaus i Ferran March van ser els autèntics protagonistes, amb aturades claus del primer, i els 2 gols del segon, per situar el 2-1, després de 6 llançaments per cada equip.

Triomf buscat, merescut i molt treballat (4-3), que avança als de Ramírez en aquesta sèrie de Play Out.

El proper dissabte, a les 18 h, es jugarà el segon partit a la pista de Santa Perpètua de Mogoda, i si fos necessari, es jugaria un tercer i definitiu partit, al Pavelló del Prat, diumenge a les 11 h.