#OKNCat | S’escapen els punts a darrera hora (5-4)

El primer equip ha caigut derrotat davant l’HP Tona (4-5), en un duel dominat en totes les facetes però que s’ha escapat en un darrer minut fatídic, encaixant dos gols que han sentenciat els homes de Pep Mateo.

En el primer temps hi hagut alternança al marcador amb un primer gol d’Albert García (6′), igualat dos minuts més tard pels osonencs (8′).

Al 14′, de nou s’ha avançat el Piera amb un gol de Jorge Rivero, però el Tona, amb bons contraatacs, ha fet el 2-2 (19′) i 2-3 (23′), marcador amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa el Piera ha estat molt millor, desplegant el seu joc vistós i alegre, i ha aconseguit donar-li la volta la marcador (4-3) amb dos gols de Roger Amores (29′) i (33′), el segon un golàs després d’una bona jugada individual.

En els darrers cincs minuts de joc, el Tona, a base de jugades polèmiques, ha reaccionat traient del partit els jugadors del Piera i estant molt encertat davant el porter Pau Romagosa. En el darrer minut (49′) els osonencs han fet el 4-4 i el 4-5, fent impossible la reacció pierenca.

Tres punts volen de El Prat i a pensar en el proper desplaçament a domicili, a la pista del CP Malgrat.

HC Piera: Pau Romagosa, Jorge Rivero (1), Albert García (1), Roger Amores (2) i Dani Ferrer – 5 inicial – També han jugat Ferran Puig, Kilian Del Hoyo i Francesc Valdivia.

GOLEJADORS 21-22
3 gols: Roger Amores, Ferran Puig i Kilian Del Hoyo.
2 gols: Jorge Rivero
1 gol: Albert García.