#OKNCat | Sense sort a Malgrat (5-2)

El primer equip de l’HC Piera està tenint molta mala sort en aquest inici de temporada. El bon joc del conjunt de Pep Mateo no es tradueix amb victòries, davant la falta d’encert en els darrers metres. Aquest dissabte nova derrota, la tercera consecutiva, a la pista del CP Malgrat (5-2).

Al primer temps els locals s’han avançat al marcador al minut 2, i tot i que el Piera ha hagut de començar a remolc, ha intentat empatar amb dos xuts al pal d’Albert García i Kilian Del Hoyo.

Aquesta ha estat la dinàmica de tot el partit, ocasions molt clares davant del porter, sense sort i que dinamiten les aspiracions de dominar, també a l’electrònic. Al minut 12, ha arribat el 2-0, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa, el Malgrat, amb bons contraatacs, ha fet el 3-0 (28′) i 4-0 (40′), i no ha estat fins al minut 48 que Roger Amores, després d’intentar-ho en nombroses ocasions, ha fet el 4-1.

Segons més tard (48′) i després de tres xuts claríssims a boca de canó que ha aturat el porter local, Francesc Valdivia ha posat l’stick per fer el 4-2, esperançador per si es podia empatar, però malbaratat de seguida ja que el Malgrat ha reaccionat amb el 5-2 final, també segons després (48′).

Tercera derrota del campionat, en quatre jornades, situant-nos al capdavall de la classificació de Nacional Catalana, amb només un punt, l’assolit en la primera jornada davant el CH Vila-seca (5-5).

El proper cap de setmana la competició es torna a aturar pel pont de Tots Sants. El proper partit serà el cap de setmana del 6 i 7 de novembre al Pavelló de El Prat davant el CP Congrés.

HC Piera: Jordi Gallart, Dani Ferrer, Jorge Rivero, Dani Fernández, Albert García – 5 inicial – També han jugat Ferran Puig, Kilian Del Hoyo, Roger Amores (1) i Francesc Valdivia (1).