#OKNCat | Jugarem el play off de descens

El primer equip de l’HC Piera haurà de jugar el play off de descens per mantenir la Nacional Catalana, després de la derrota d’aquest dijous a la pista de l’HP Tona (6-4). El conjunt de Raül Ramírez, tot i fer una bona segona meitat, ha pagat molt car els errors comesos en tres minuts de la primera part.

L’HC Piera buscava a Tona un triomf que el mantingués viu en les opcions de poder reenganxar-se a la lluita per l’ascens. No ha estat així i la derrota condemna al conjunt verd-i-blanc a jugar les eliminatòries per mantenir la categoria, juntament amb CH Santa Perpètua, CH Vila-seca i HC Sentmenat.

Amb les baixes de Marc Gumà i Ferran Yeste, per problemes físics, i l’indisponibilitat, durant tota la temporada de Nil Garreta, l’equip ha hagut d’afrontar partits decisius sense homes importants que haguessin donat un plus de més qualitat a la plantilla.

Pel que fa al partit, en els primers 5 minuts s’han marcat 3 gols. Els locals ràpidament s’han avançat amb l’1-0, Joan Muntané ha empatat tot seguit al minut 3, i els osonencs, al 5′ i de falta directa, han col·locat el 2-1 al marcador. A partir d’aquí el Piera ho ha tornat a intentar amb insistència, però els xuts de Pep Vilaseca no entraven.

En aquesta primera part, el Piera ha patit una desconnexió en 3 minuts que han estat fatídics, del 13′ al 15′, i ha vist encaixar 3 gols seguits, fins el 5-1. Abans d’arribar, al descans Dani Fernández ha pogut fer un esperançador 5-2.

La segona part ha estat testimoni de la millor versió del Piera, que ha sabut reaccionar a l’adversitat recuperant el bon joc que coneixem. Així doncs, de nou Joan Muntané, ha fet el 5-3 (36′) i Ferran March el 5-4 (43′).

Amb el Piera buscant més que mai l’empat, en un ràpid contraatac, ha arribat la sentència final del Tona, a dos minuts del final, amb el 6-4.

Amb aquesta derrota, la quarta de la lliga, i a l’espera del darrer partit davant el Shum Maçanet (Dissabte, 19.45 h, Pavelló El Prat), ja sabem que quedarem entre els darrers 4 classificats de Nacional Catalana, i que haurem de jugar el play de descens i lluitar per la permanència a la categoria.

Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria del mític porter d’hoquei patins, Carles Trullols, mort recentment, i germà de l’exjugador del nostre club, el també porter Josep Enric Trullols. En el partit d’avui ha tingut minuts sobre la pista el jugador del filial Francesc Valdivia.