#OKNCat | Torna el Piera!!

Gran victòria aquest vespre al Pavelló del Prat davant el CP Voltregà per 4-2, amb gols de Marc Muntané, Pep Vilaseca (2) i Ferran March, que trenca una ratxa de cinc derrotes consecutives.

L’HC Piera ha tornat a mostrar la seva millor cara aquest vespre a casa, en el partit davant del filial del CP Voltregà. Una millora clara en tasques defensives, amb un gran Oriol Xaus a la porteria i més encert en els darrers metres, han permès al conjunt de Raül Ramírez poder sumar els 3 primers punts de la 2a fase de Nacional Catalana.

El partit s’ha posat de cara amb un gol matiner del capità Marc Muntané, al minut 7. Aquest gol ha donat molta tranquil·litat als pierencs, que avui han jugat molt més concentrats. 10 minuts més tard el “killer” Pep Vilaseca ha fet el 2-0, gol que feia pensar que avui era el dia per recuperar la senda de la victòria.

Tot i això el filial osonenc ha fet el 2-1, marcador amb el que s’ha arribat al descans. Res no estava fet, però estàvem veient un Piera molt més sòlid i amb més confiança.

I així a estat, en un control total de la segona meitat, els de Raül Ramírez han treballat força, però sense patir pel marcador. Pep Vilaseca, màxim golejador de l’equip, ha fet el 3-1, al minut 28. Tot i que el Voltregà, segons més tard, ha fet el 3-2, poc ha inquietat al conjunt verd-i-blanc, que avui s’ha mostrat molt més fort en mentalitat.

Ferran March, amb una jugada “marca de la casa”, ha fet un tranquil·litzador 4-2, al minut 31. A partir d’aquí, i fins el final del partit, control en zona defensiva, amb un Oriol Xaus infranquejable entre els tres pals.

Tres punts, que més per l’efecte classificatori, són molt més importants per recuperar la moral d’un equip que estava tocada, per a poder afrontar amb més garanties el duel de la propera jornada davant el Tona.

Cal destacar que ha tornat a jugar amb el primer equip, el jove Ferran Puig, amb un gran nivell de joc. Juntament amb Carles Pérez, són joves del planter que ja s’incorporen de forma permanent a la dinàmica del primer equip.