#OKNCat | Superats davant el filial del Reus (4-12)

El primer equip del club ha caigut aquest dissabte davant el Reus Deportiu per un contundent 4-12, en un partit on en cap moment l’equip de Xavi Nicolàs ha tingut opcions de victòria.

El conjunt roig-i-negre no ha trigat gaire en posar-se per davant al marcador amb un clar 0-4 en els primers 20 minuts de partit. Aquest resultat només ha estat maquillat amb el gol de Roger Amores (24′), marcador amb el que s’ha arribat al descans (1-4).

A la represa, la superioritat del Reus ha tornat sobre la pista del Pavelló del Prat amb dos gols més, en un sol minut, situant l’1-6.

Amb aquest resultat el reusencs han jugat molt còmodes davant un Piera desconegut que ha pogut fer el 2-6, amb un gol de Ferran Puig (32′), neutralitzat segons després amb el 2-7 visitant.

De nou, resposta del Piera, amb el 3-7 i el 4-7, en un sol minut (35′), i també de Ferran Puig, que aquest vespre ha fet 3 gols.

Aquesta reacció pierenca ha estat estèril perquè el Reus ha tornat a ser molt efectiu amb 5 gols més en 7 minuts, situant el 4-12 definitiu.

Clara derrota del primer equip que ha de seguir lluitant per entrar entre els 4 primers classificats d’aquesta fase, per fer la repesca per al play off pel títol.

L’equip ha afrontat aquest partit sense dos jugadors claus en defensa com són Dani Fernández i Jorge Rivero.

Abans del partit els dos equips han sortit acompanyats per jugadors i jugadores de la nostra base.

El proper partit de l’HC Piera serà el diumenge, 27 de març, a la pista del Shum Maçanet (16.05 h), duel clau per evitar els quatre primers llocs del grup 2.

HC Piera: Jordi Gallart, Albert García, Dani Ferrer, Ferran Puig (3) i David Aguilar. – 5 inicial – També han jugat Francesc Valdivia i Roger Amores (1).