#OKNCat | 2-0 i seguim vius!

El primer equip de l’HC Piera ha superat aquest dissabte el CH Santa Perpètua per 8-10 i es classifica per a la següent i definitiva eliminatòria del Play Out de Permanència a Nacional Catalana. En un partit boig, amb alternança constant al marcador, els de Raül Ramírez van ser millors en el darrer tram, amb un parcial de 0-4, en els darrers 4 minuts, sumant una victòria que ens dóna una altra opció de salvar la categoria.

Ferran March va fer 7 dels 10 gols del HC Piera

Resiliència, fe i esperança en una plantilla que a Santa Perpètua de Mogoda va saber patir com mai aquesta temporada i no sortir-se del partit, malgrat un inquietant 8-6 en contra a falta de 4 minuts per al final. La millor versió del Piera, en els moments que es necessitava va aparèixer, per a superar la primera sèrie del Play Out.

Els locals al minut 3 es van avançar al marcador, però el Piera va empatar tres minuts més tard gràcies amb una gran jugada de Marc Muntané, assistint per a Ferran March. El de Sant Sadurní va ser al final del partit el gran protagonista, anotant 7 dels 10 gols pierencs.

Seguíem però amb l’alternança al marcador i al minut 9 el Santa Perpètua va fer el 2-1, i de nou arribà l’empat en una gran assistència de Dani Fernández per al “killer” Ferran March (2-2).

En el 15′ i 19′ dos gols més del Santa Perpètua, neutralitzats al 21′ i 23′, per Marc Muntané, amb un xut llunyà, i Ferran March, de falta directa, per situar el 4-4, amb el que es va arribar al descans.

A la represa, de nou teva i meva al marcador. Seguia la màxima igualtat entre ambdós equips. Ferran March, al 29′, va fer de falta directa el 4-5, i els locals van tornar a empatar al 31′ (5-5). Al minut 34, de nou el capità Marc Muntané, amb un altre xut llunyà, va establir el 5-6, neutralitzat, en quatre minuts, pel conjunt vallesà marcant en el 38′, 39′ i 42′, situant terra de per mig a falta de 8’42” per al final (8-6).

En aquest moment temps mort del tècnic Raül Ramírez, per a fer un darrer esforç tots plegats i evitar un tercer partit de la sèrie que hagués estat dramàtic. En el darrer tram de partit el Piera va treure el millor de sí mateix, ens uns darrers 4 minuts bogos amb un parcial de 0-4, per a tancar el partit.

Al 45′, xut de Marc Muntané, que toca Ferran March fent el 8-7; al 48′, Joan Muntané va fer l’empat a 8; al 49′ gol afortunat en pròpia porta del rival, adjudicat a Ferran March; i a falta de 40″, el pitxitxi Ferran March tancava el partit i la sèrie, amb el 8-10 final, per a l’alegria desfermada en la trentena d’aficionats pierencs desplaçats al Vallès, i la respirada col·lectiva de cos tècnic i jugadors.

2-0 entre pierencs i vallesans, que permet al nostre primer equip seguir viu a la categoria, mentre que el Santa Perpètua ha descendit a Primera Catalana.

Gran esforç de l’equip, que afrontava el partit amb la baixa important de Pep Vilaseca, a més de les ja conegudes de Marc Gumà i Nil Garreta. Victòria merescuda que fa pujar la moral i confiança per a afrontar, en quinze dies, la que serà l’eliminatòria decisiva per a quedar-nos a Nacional Catalana, amb el factor pista en contra. El rival serà el filial del CP Vic.