#OKBase | Tornen a competir tots els equips federats

Aquest cap setmana tornen a jugar partits de lliga el nostre filial de 2a Catalana i el Juvenil. La resta d’equips des del filial de 3a Catalana als Prebenjamins ho faran properament.

El Govern de la Generalitat ha autoritzat, per fases, el retorn a la competició de tots els equips federats. Els majors de 16 anys ja ho fan aquest cap de setmana, i la resta properament, depenent del que decideixi el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Patinatge en els propers dies.

Pel que fa als nostres equips els primers en tornar, des del passat mes d’octubre, són el filial de 2a Catalana i el Juvenil.

El filial “redebuta” aquest dissabte (17 h) a la pista del CPH Amposta. Els homes d’Oriol Marimon ja van sumar un triomf en la primera jornada davant el Casal l’Espluga (11-4).

Per la seva banda, el filial de 3a Catalana, tot i poder començar la lliga ja aquest cap de setmana, no ho farà fins la vinent ja que descansa en aquesta jornada de represa. El conjunt d’Oriol Marimon suma tres punts a la classificació, els que va assolir als despatxos per aliniació indeguda del CP Vilafranca, en la primera jornada de campionat (0-3). El debut serà rebent el CP Calafell en deu dies.

El Juvenil és el que juga a casa aquest diumenge (13.30 h), davant l’Andorra, encara a porta tancada. Els nois de Francesc Valdivia tenen 0 punts ja que van perdre a Les Comes davant l’Igualada HC, en la primera jornada de campionat (3-2).

La resta d’equips des de l’Infanil als Prebejamins retornaran a les lligues properament.

Pel que fa a les noves mesures el Procicat, autoritza, a partir de dilluns 15 de març, la presència de públic en esdeveniments esportius, d’acord amb el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya, amb un aforament del 50% en instal·lacions a l’aire lliure i del 30% en instal·lacions en espais tancats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *