#OKNCat | El Barça s’endú els tres punts

Tot i la millora el primer equip ha encaixat la tercera derrota (2-5) a Nacional Catalana davant el líder invicte del campionat. Els homes de Raül Ramírez ja pensen en el partit de dimarts davant el CP Congrés.

Formació que ha rebut el FC Barcelona ‘C’ – A dalt: Feli Fernández, Ferran Puig, Marc Gumà, Ferran Yeste, Ferran March, Marc Muntané, Raül Ramírez i Josep Tudó; A baix: Daniel Fernández, Oriol Xaus, Jordi Gallart i Joan Muntané.

La tornada al Pavelló del Prat, des del mes de setembre, no ha vingut acompanyada d’un triomf de l’HC Piera, de nou sense Pep Vilaseca i Nil Garreta, que l’hagués situat entre els quatre primers classificats.

El capità Marc Muntané ha obert el marcador al 7′, en uns primers minuts on l’equip ha jugat a un bon nivell. Tot i això el Barça, amb jugadors molt ràpids, li ha donat la volta al marcador amb força efectivitat, als minuts 18, 23 i 24, fent 3 gols per situar l’1-3 del final de la primera meitat.

A la represa, el Piera ha sortit amb ganes i força per entrar de nou al partit i Dani Fernández, després d’un bon contraatac, ha establert un esperançador 2-3, al 35′.

El Piera ho ha seguit provant de totes formes, però una altra vegada la manca d’encert en els darrers metres no ha permés empatar el partit, malgrat la millora mostrada respecte la darrera jornada a Vila-seca.

Ja en el tram final, i mancats de força, el filial barcelonista ha arrodonit la seva victòria amb dos gols més, al 46′ i al 48′, per col·locar el 2-5 del final del partit.

Amb aquesta derrota el Piera segueix en ciquena plaça, a només 3 punts del CP Congrés, segon classificat. El proper dimarts (21.30 h. Pavelló del Prat) el duel entre els pierencs i els barcelonins, penúltima jornada, serà decisiu per assolir una de les quatre primeres places que donen accés a la fase de lluita per l’ascens.

El partit s’ha jugat a porta tancada, amb les càmeres de Piera Televisió oferint-lo en directe. D’altra banda ha completat la convocatòria el jove del filial Ferran Puig.