Vols Patinar

Escola de patinatge per a nens/nenes

Alguna vegada t'has preguntat: vols aprendre a patinar? Doncs estàs d'enhorabona. Hoquei Club Piera té una escola amb Tècnics Entrenadors qualificats per ensenyar-te tot sobre patinar i també tot sobre Hoquei, ja que són jugadors del primer equipo.

Tots els esports són bons per els/les nens/nenes, però el patinatge és un dels quals més associem als jocs d'infància i joventut. Ensenyar als/les nens/nenes a patinar no és només una manera de que facin exercici mentre passen una bona estona, també una forma que t'acompanyin en els teus entrenamients de carrera des de petits i Per què no? Que per fi aprenguis a patinar bé y gaudis fent-ho amb els teus fills/filles.

L'escola de nens/nenes comença al Setembre i es desenvolupa fins a Juny, el primer mes és Gratis de prova! Si no tens el material, no et preocupis, et prestam el material necesari per a l'activitat, en la mesura de les possibilitats i segons la demanda.

Si estàs interessat emplena el sigüent formulari que trobarás a l'enllaç del formulari d'abaix i ampliarem la informació que necessitis.

Si també estàs interessat a oferir aquest Esport com activitat extraescolar al teu Centre d'Ensenyament Primari o Col·legi per a nens/nenes entre els 4 anys i les 16 anys, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari.


¿Vols jugar al Hoquei sobre patins i t'has quedat sese equip?, tenim equips en totes les categories.

¿Vols seguir competint al máxim nivell?, nosaltres t'ho proporcionem.

¿No tens equip en el teu Club actual?, segur que tenim un equip en el qual encaixes.

¿Vols seguir practicant el teu esport favorit?, tenim des d'escola de nens, fins a categories superiors jugant i competint.

¿Has provat en alres equips i no han satisfet les teves expectatives?, prova amb nosaltres.

Posa't en contacte amb nosaltres, a través del formulari, i et resoldrem els dubtes com més aviat millor.
No t'oblidis d'emplenar totes les dades importants del formulari/contacto.

T'esperem!! Anima't!!